Rólunk

A Zöldterv Kft-t 2008-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy olyan teljeskörű energiamenedzsment szolgáltatást nyújtsunk, ami nem csak szakszerűségen, de ügyfélközpontúságon is alapszik.

Fontos számunkra, hogy ügyfeleinkkel olyan kapcsolatot hozzunk létre, amelyben bármikor bizalommal fordulhatnak hozzánk energiagazdálkodással kapcsolatos témakörökben.

Kanyargós, autóktól fénylő út hajnalban

Sokéves, széleskörű tapasztalattal rendelkezünk az energetika számos területén. Legyen szó nagyvállalatokról, ipari létesítményekről, gyárakról, közintézményekről, irodaépületekről, mi készen állunk arra, hogy megoldást nyújtsunk az ügyféligényeknek megfelelően.

Segítünk az egyre szigorúbb törvényi előírásoknak megfelelni, azokat betartani, de mindemellett feladatunknak érezzük azt is, hogy rávilágítsunk az egyre szigorúbb intézkedések pozitív oldalára is.

Küldetésünknek érezzük, hogy megmutassuk, milyen megtakarítási potenciálok lehetnek egy vállalat számára egy jól felépített és hatékony energiapolitika betartásával.

Épület tetején érdekes fénycsíkok, háttérben napfelkelte

Víziónk

A XXI. századi kihívásoknak megfelelően megkezdtük az információk digitális energetikai platformokba való integrálását, ahol az adatok transzparenciája, és az elemzésük egyre nagyobb hangsúlyt kap. Hiszünk abban, hogy korunk fejlődése magával hozza a szakmai tudás felértékelődését.

Küldetésünk

Kiemelt feladatunknak tekintjük egy adott vállalati kultúrában az energetika, a környezetvédelem és a fenntarthatóság folyamatos fejlődését.

Útra festett, két irányba mutató nyílon álló ember fehér cipőben
Az „Elfogadás” lehetőségre kattintva beleegyezik abba, hogy a cookie-k az eszközén tárolódnak a webhelyhasználat elemzése érdekében. További információért tekintse meg Adatvédelmi szabályzatunkat.